ДАН ШКОЛЕ

Од ОШ ”Дринка Павловић”

Прославили смо 58 година постојања наше школе 10.12.2021. године. Дан школе обележавамо 8. новембра, али је ове године у то време био распуст, па смо померили датум прославе.
Ученици осмог разреда одиграли су одбојкашке утакмице у фискултурној сали. Играла је екипа дечака плаве смене против екипе дечака црвене смене, као и екипа девојчицa плаве смене против екипе девојчица црвене смене. Наставници физичког васпитања похвалили су све ученике за спортско држање и одличну игру.
Свечана приредба одржана је испред школе и пратили су је родитељи ученика и гости. Програм је водила Сана Костић, ученица 6/3. Наступали су хорови ученика од првог до осмог разреда, а између музичких тачака своје литерарне радове читали су ученици који су били најуспешнији на темату који се традиционално организује поводом Дана школе.

 

 

Drinka Pavlovic

Те 1963. године под кровом школе нашло се 1210 ученика. Пристигли из околних основних школа, брзо су постали „Дринкини“ ђаци и захваљујући амбициозним, вредним, полетним, професионално јаким професорима и учитељима, постали и остали заљубљени у своју школу.