ESCAPE ROOM-Изгубљени ИДентитет

Од ОШ ”Дринка Павловић”

A1 је донео узбуђење у свет сајбер безбедности отварањем првог A1 escape room-а, под називом “Изгубљени ИДентитет”. Чланови Ученичког парламента су искористили прилику и суочили се са изазовима у escape room-у у ТЦ Рајићева, решавајући тимски врло лепо осмишљене задатке по групама од пет чланова, укључујући и наставницу Кристину Радојичић која води Ученички парламент.
Заједно су се посветили задатку – повратити украдени идентитет на интернету измишљеном другару. Била је то веома занимљива авантура. Одушевљени ученици су истакли да је ова активност освежавајућа промена у односу на уобичајена предавања о безбедности на интернету у школи. У оквиру Ученичког парламента, изражавају захвалност што су део иновативних активности које развијају креативност и критичко размишљање.
Датум догађаја: 21.12.2023.

Drinka Pavlovic

Те 1963. године под кровом школе нашло се 1210 ученика. Пристигли из околних основних школа, брзо су постали „Дринкини“ ђаци и захваљујући амбициозним, вредним, полетним, професионално јаким професорима и учитељима, постали и остали заљубљени у своју школу.