„Трка за срећније детињство”

Од ОШ ”Дринка Павловић”

У уторак, 8. октобра 2024. године, у Студентском парку одржана је „Трка за срећније детињство”, у организацији Црвеног крста Стари град. Ученици од 5. до 8. разреда наше школе показали су велико залагање и солидарност, окупивши се како би подржали ову хуманитарну акцију. Укупно 202 ученика учествовало је у трци или пружило подршку својим другарима.  Наставници су се побринули да све прође безбедно, као и волонтери Црвеног крста  који су обезбедили одличну организацију.

У четвртак, 10.10.2024. године,  у школском дворишту одржана је фантастична „Трка за срећније детињство” у којој је чествовало је чак: 82 ученика другог разреда, 62 ученика трећег разреда и 79 ученика четвртог разреда.
Захваљујемо волонтерима Црвеног крста који су нас све чували и подржавали, као и учитељима који су са пуно ентузијазма мотивисали ученике да дају све од себе. Ово је био прави дан спорта, смеха, тимског духа, хуманости и сјајне енергије.

Drinka Pavlovic

Те 1963. године под кровом школе нашло се 1210 ученика. Пристигли из околних основних школа, брзо су постали „Дринкини“ ђаци и захваљујући амбициозним, вредним, полетним, професионално јаким професорима и учитељима, постали и остали заљубљени у своју школу.