Успех Тамаре Тодоровић 8/2

Од ОШ ”Дринка Павловић”

Наша ученица Тамара Тодоровић VIII2 је имала три године када је почела рекреативно да се бави ритмичком гимнастиком и већ са 8 година освојила треће место на Првенству Србије. Своју грациозност и разгибаност је такође показала у свечаној сали наше школе у оквиру приредбе “Ја имам таленат”.

Међутим, на лето 2018. је након само једног изласка на тениски терен заменила трико рекетом и врло брзо почела да се такмичи. Тада смо схватили да су спорт и такмичења нераздвојни део њене природе и њеног духа, што је показала и на такмичању у школи „Пролећне радости“ када је освојила прво место.

Тамара вредно тренира сваки дан по 2 до 3 сата. Поред тога што машта о финалу УС Опен-а, Тамари је образовање веома важно. Вредно учи и жели да и осми разред заврши са свим петицама и заслужи Вукову диплому.
Прошлог лета је обишла ИМГ академију на Флориди и видела са колико посвећености се на једној од најпознатијих спортских академија приступа образовању и спорту у исто време.
Тамо је видела пут којим жели да иде…

Срећно Ташо, држимо песнице!

ПРЕУЗМИ целу Тамарину причу

Drinka Pavlovic

Те 1963. године под кровом школе нашло се 1210 ученика. Пристигли из околних основних школа, брзо су постали „Дринкини“ ђаци и захваљујући амбициозним, вредним, полетним, професионално јаким професорима и учитељима, постали и остали заљубљени у своју школу.