Промоција књиге у библиотеци

Од ОШ ”Дринка Павловић”

Гошћа наше библиотеке била је Тања Лебовић из издавачке куће ProPolis Books у уторак, 5.4.2022. године. Одржала је две веома успешне промоције књига за ученике 2/1 и 2/2. Ученицима 2/1 представила је књигу „Кућа од медењака“, која нуди више могућности читања помоћу упутстава читаоцу које може да одабере на одређеним страницама књиге. Ученици су учествовали у разговору, износили своје идеје, замишљали шуму ликове и догађаје. Учитељице Дијана Хорватић и Ирини Котронис Пановски похвалиле су и ученике и предивну Тању Лебовић која их је сјаjно водила кроз читалачку авантуру.
Потом су ученици 2/2 са учитељицом Бојаном Тановић открили колико је занимљива књига „Тату и Пату у чудноватој причаоници“ и колико су важне емоције. Ученици су одушевљено учествовали у чудноватој причаоници.

Drinka Pavlovic

Те 1963. године под кровом школе нашло се 1210 ученика. Пристигли из околних основних школа, брзо су постали „Дринкини“ ђаци и захваљујући амбициозним, вредним, полетним, професионално јаким професорима и учитељима, постали и остали заљубљени у своју школу.